maanantai 3. helmikuuta 2014

Paska homma

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:
Luet seuraavan avautumisen täysin omasta vapaasta tahdostasi, eikä allekirjoittanut siten ota mitään vastuuta. Mistään.
Ei siitäkään, että joudut ehkä nielemään aamupalasi toistamiseen, tai siitä, että joudut mahdollisesti huollatamaan aamukahvin kasteleman näppäimistösi tai näyttösi.


Voisiko joku selittää tällaiselle (ainakaan ihan niitä kaikkia) kouluja käymättömälle tollolle, että mikä helvetti siinä on, ettei hotellihuoneiden vessojen varustukseen kuulu wc-harjaa??!?

Onko omien skid markien poistaminen vain yksinkertaisesti hotellivieraan arvolle täysin sopimatonta, onko rispaiseksi rusikoitu ja kikkareinen, hieman kellertävä vessaharja muodostunut hotellivieraiden keskuudessa yht'äkkiä kovinkin suosituksi "matkamuistoksi", vai mikä vitun logiikka tämän maailmanlaajuisen salaliiton taustalla oikein piilee? Kymmenestä tämän reissun varrelle osuneesta hotellista vain kahdesta moinen kapistus löytyi.

Itse kyllä mieluusti siivoaisin jälkeni, varsinkin jos ei satu asuttamaan huonetta yksin, mutta kun asianmukaisia työkaluja ei vain ole tarjolla. Kaiken maailman bodiloussöneitä, sampoita, hoitoaineita, partahöyliä, hammasharjoja ja jotain perkeleen hajusteita ja suihkumyssyjä sen sijaan kyllä notkuu vessan hyllyt pullollaan! Stna.

Harkitsin jo pariin otteeseen jopa käyttäväni (hotellin tarjoamaa) hammasharjaa luovasti, mutta ajatus joutua loppusijoittamaan savinen Oral-B huoneen puolella sijaitsevaan roskakoriin hillitsi hieman siivousintoani...

Joistain vessoista sentään löytyy käsisuihku, mutta kun sen veden"paine" tuntuu useimmiten uhmaavan jopa maan vetovoimaa, lähtisivät tahrat posliinista todennäköisesti ennemmin vaikkapa niitä vain riittävän pitkään hieman pistävämmin tuijottamalla.

Ja niissä suihkuissa joissa painetta on, on sitä sitten sen verran, että lopputulos sillä kuraista posliinia sohiessasi on sama, kuin että käynnistäisit suljetussa tilassa suklaakastiketta ruiskivan sprinklerin...

Ja jos taas ilman "koeajoa" - ja siten vastoin parempaa tietoasi - päätät esimerkiksi suorittaa alapesun (mikä lienee kuitenkin sen alkuperäinen käyttösovellus) kyseisellä Kärcherillä, pitää tuo 300 baria näppärästi huolen siitä, että kyytiä eivät saa ainoastaan roiskeet persposkissasi, vaan vaikutus (ja tunne) intiimikarvoitukseen on sama kuin epilaattorilla, ja nahkankin sillä saa vielä kivasti verinaarmuille ja rullalle.
Mie romahan.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Singapore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti